8 Mart 2010 Pazartesi

Beşamel Soslu Tavuk



Malzemeler...
1 tane kemiksiz göğüs eti
1 kavanoz hazır garnitür
tuz,karabiber
Üzeri İçin...
1 paket hazır beşamel sos
3/4 su bardağı süt
Kaşar Peyniri

Yapılışı...

Göğüs eti haşlanır ve küçük parçalara ayrılır daha sonra üzerine garnitürümüz tuz ve karabiber eklenir,diğer tarafta beşamel sos hazırlanır 3/4 su bardağı süte hazır sos dökülür kaynayıncaya kadar karıştırılır muhallebi kıvamını alınca kapatılır sosumuzuda tavukların üzerine dökeriz en son olarak rendelenmiş kaşar peyniri dökülüp 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder